Cuprins:
Configurator de mese de ambalare. Cum se creează un post de lucru perfect?
O abordare modernă a operațiunilor de ambalare și expediere.
În ultimii ani, multe companii cu vânzări staționare au fost nevoite să își schimbe natura și să se orienteze înspre online. Acest lucru a dus, de asemenea, la creșterea numărului de expedieri de mărfuri către client, ceea ce, la rândul său, a necesitat noi soluții pentru optimizarea întregului proces.
Pentru ca această muncă să fie efectuată în mod eficace și fără a suprasolicita lucrătorul, este necesară o bună proiectare a postului de lucru vizat. Principala sarcină în acest proces este ambalarea mărfurilor și asigurarea corespunzătoare a acestora pentru expediere, ceea ce are un impact pozitiv asupra satisfacției clienților și minimalizează numărul de posibile reclamații. Ergonomia întregului proces este, de asemenea, importantă, ceea ce se transpune în eficiență în toate operațiunile.
La compania effepack, le puteți comanda exact pentru tipul de lucrări pe care le veți efectua pe ele. Vor fi instalate doar echipamentele pe care le considerați necesare.
Configurația mesei de ambalare.
Suntem conștienți de faptul că simpla răsfoire a unei galerii cu produsele noastre poate să nu fie suficientă pentru a vizualiza rezultatul final și pentru a decide de care anume module veți avea nevoie și de care nu.
Mai jos vă ghidăm pas cu pas printre opțiunile disponibile.
Pasul 1: Decideți ce dimensiuni de masă aveți nevoie.
Blatul de lucru ar trebui să fie adaptat la dimensiunea bunurilor pe care trebuie să le împachetați și la spațiul disponibil pentru aceasta. De asemenea, aveți nevoie de libertate de mișcare, dar un post de lucru prea mare generează mai multă dezordine, iar acest lucru poate deveni treptat tot mai iritant și vă poate distrage atenția. Pe de altă parte, un spațiu prea mic vă obligă să căutați alte suprafețe disponibile, este incomod și îngreunează procesul de ambalare, prelungindu-l în timp. În oferta noastră puteți alege între 6 dimensiuni disponibile. Puteți alege între lățimi de la 100 la 200 cm, numărate în trepte de 20 cm. Faceți clic pe opțiunea dorită și mergeți mai departe, iar fiecare element apare vizualizat.
Pasul 2: Tipul de blat.
Aveți acum trei opțiuni din care puteți alege. Cea mai versatilă – blatul din aluminiu. Acesta poate fi utilizat sub orice tip de ambalaj. Spre deosebire de blaturile populare din lemn, acesta nu se uzează și nu trebuie înlocuit din cauza formării de așchii, care sunt periculoase atât pentru ambalator, cât și pentru produsele ambalate. Toate marginile laterale sunt rotunjite, ceea ce îi conferă și mai multă siguranță.
Pentru aplicații mai specializate, puteți alege un blat cu role – ideal pentru containerele de depozitare. Acesta facilitează foarte mult lucrul cu ambalajele mai grele, care pot fi deplasate cu ușurință pe role. Adesea, cu acestea sunt livrate articole direct din depozit și în final reambalate în cutii de carton pentru expediere.
Cea de-a treia opțiune disponibilă este un blat cu un cântar încorporat. În funcție de natura muncii dvs, puteți alege un cântar montat pe partea stângă sau dreaptă a blatului. Această soluție facilitează cântărirea coletelor sau a produselor pe care trebuie să le ambalați. Vă decideți făcând clic pe iconița pe care o alegeți.
Pasul 3: Reglarea înălțimii blatului.
Din nou, aveți trei opțiuni. Fără reglare, manuală sau electrică. Masa „fără reglare” are o înălțime standardizată și poate fi utilizată pentru majoritatea lucrărilor. Reglarea este recomandată în special în companiile în care la ambalare lucrează persoane de înălțimi diferite, iar pentru confortul acestora blatul trebuie reglat la acest unghi.
Cea mai confortabilă opțiune este reglarea electrică. Totul este controlat prin butoane și nu necesită nici cel mai mic efort. Aceasta este cea mai bună opțiune și, în consecință, cea mai scumpă. Dar, dacă nu doriți să plătiți atât de mult, vă putem recomanda în schimb ultima versiune – reglarea manuală. În comparație cu cea electrică, este foarte ieftină, dar puțin mai complicată în utilizare – trebuie să reglați manual fiecare picior separat.
Faceți clic pe opțiunea pe care o doriți și treceți la etapa următoare.
Pasul 4: Tipul raftului superior.
În acest moment, alegerea este un pic mai personalizată. Trebuie să luați în considerare ce tip de ambalare se va face pe masa în cauză. Dacă folosiți doar cutii de carton mai mari – vă recomandăm un raft cu compartimente. Acestea au bazele ajurate, ceea ce poate fi, totuși, problematic în cazul obiectelor mai mici. De aceea, dacă folosiți cutii de carton mici sau plicuri pentru ambalare, un raft cu compartimente cu umplutură va fi probabil util. Ambele au o înălțime de 35 cm. Numărul de compartimente depinde de lungimea mesei.
Atunci când nu folosiți cutii de carton pentru ambalare, ați putea fi interesat de „raftul superior standard”, care vă permite să depozitați diverse accesorii, bandă adezivă etc., fără a deranja munca pe blat.
Dacă doriți spațiu atât pentru ambalare, cât și pentru unelte sau accesorii mici, vă recomandăm un „raft superior divizat”, adică o jumătate cu compartimente și cealaltă jumătate complet plată.
Așa că faceți clic pe raftul ales (sau pe lipsa acestuia) și treceți mai departe.
Pasul 5: Accesorii pentru pereți verticali.
În oferta noastră există în permanență numeroase accesorii suplimentare. Trebuie să vă gândiți și să analizați de ce aveți nevoie în activitatea dumneavoastră pentru a beneficia de cea mai bună masă pentru procesul de ambalare.
Dispunem de multe tipuri de rafturi frontale de diferite adâncimi. Alegerea lor depinde de ceea ce intenționați să păstrați pe ele, fie că este vorba de accesorii de ambalare sau poate de o imprimantă sau alte echipamente.
Dacă utilizați un sistem de depozitare sau de monitorizare în depozit, de exemplu, ar putea fi necesare elemente suplimentare, cum ar fi un suport pentru monitor, un raft pentru tastatură sau un suport pentru cameră.
Spațiul dvs. de lucru are nevoie de iluminare – suplimentară – vă oferim iluminare cu LED-uri în mai multe opțiuni de montare.
Toate accesoriile sunt bine descrise, iar dacă faceți clic pe unele anume, puteți vedea cum se armonizează cu masa – vizualizarea se schimbă în timp real.
Pentru confortul dumneavoastră, acestea sunt ușor de fixat și nu necesită găuri suplimentare sau o asamblare complicată. Atunci când vă schimbați profilul de activitate, nu va trebui să generați costuri și să comandați o nouă masă – aceasta se va adapta la dumneavoastră.
Pasul 6: Accesorii laterale, sau totul ce poate fi montat pe laturile mesei.
- Munca dvs. necesită instalarea unui computer, a unei imprimante sau a unui cântar și deseori căutați un loc unde să puneți cutii mari de carton. Avem rafturi speciale concepute în acest scop.
- Atunci când știți că procesul dvs. de ambalare va genera deșeuri – putem atașa la masă un suport solid pentru saci.
- În momentul împachetării, deseori veți constata că aveți nevoie de acces la partea de fund a cutiei – vă putem oferi un blat suplimentar basculant pentru colete.
- Ffolosiți zilnic în muncă folie stretch – la fiecare masă putem monta un înfășurător de pachete sau un suport suplimentar pentru role de folie.
- Pe parcursul zilei, trebuie să mutați cutii de carton grele de mai multe ori. Soluția ar putea fi instalarea unui transportor comod pe role.
-
-
-
-
-
-
-
Masă auxiliară pentru ambalarea pachetelor cu blat înclinat effepack
0 out of 5Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului. -
-
Pasul 7: Accesorii sub blat.
Aici apar câteva opțiuni disponibile.
- Dacă lucrați adesea cu un calculator, probabil că veți găsi util un raft cu tastatură extensibilă.
- Atunci când doriți un loc unde să păstrați cele mai des folosite accesorii, un sertar solid vă poate ajuta.
- Poate doriți să folosiți mai mult spațiul de sub blatul de lucru – putem amplasa acolo un raft, adaptat cât mai bine la stilul dvs. de lucru.
- Munca dvs. se desfășoară într-o varietate de locații, deci căutați mobilitate. Nimic mai simplu! Fiecare masă poate fi echipată suplimentar cu un set de roți cu frână.
Pasul 8: Accesorii.
Fiecare masă pe care o oferim prevede în continuare posibilitatea de a căpăta accesorii independente suplimentare.
- Lucrați deobicei în picioare? Vă recomandăm covorașul antioboseală effepack.
- Dacă însă preferați modul sedentar, în ofertă posedăm scaune de depozit pivotante specializate.
- Dacă doriți să vă îmbunătățiți poziția șezândă și să ușurați presiunea asupra coloanei vertebrale, puteți alege unul dintre suporturile pentru picioare specializate.
Masa ideală.
În acest stadiu, configurarea mesei se încheie. Toate opțiunile selectate sunt aprobate. Nu mai rămâne nimic de făcut decât să faceți clic pe „Adaugă în coș” și să plasați comanda.
Articole recomandate:
Piața de e-commerce. Oportunități și amenințări.
În ultimul deceniu, piața de comerț electronic a suferit o metamorfoză uriașă. Inițial, comercianții cu tratau acest tip de...
Logistica 4.0 – o provocare dificilă sau o oportunitate de dezvoltare?
Termenul de „logistică” în sine a apărut cu mult timp în urmă, în jurul secolului al X-lea. Inițial, însă, acesta...
Roboții de depozit ca element al proceselor logistice.
Baza pentru automatizarea proceselor logistice din depozit și pentru funcționarea eficientă a acestora este atât utilizarea tehnologiei moderne, cât existența...
Plicuri. Tipuri și utilizarea lor.
La prima vedere, un plic este un ambalaj de hârtie folosit pentru a trimite scrisori sau alte obiecte plate prin...
Cum împachetez o carte pentru expediere pentru a evita deteriorarea ei?
Cel mai probabil, se poate spune că toată lumea s-a întâlnit deja cu un colet care conține o carte. Cumpărarea...
Lasă un răspuns