Referințe

COMENTARII AUTENTICE
DESPRE EFFEPACK_____

Ne face plăcere să ne exprimăm, sub forma unei recomandări, satisfacția noastră privind achiziționarea de mese de ambalare marca RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). Dintre numeroșii producători, alegerea acestei companii a fost cea cât se poate de justificată pentru noi.

Mesele corespund nevoilor noastre și au contribuit în mod excelent la îmbunătățirea calității ambalării, precum și a confortului persoanelor care lucrează cu acestea. Mesele sunt realizate cu mare atenție, ceea ce contribuie la soliditatea și durabilitatea lor. O valoare adăugată deosebită a acestor mese este faptul că sunt prevăzute cu blaturi din tablă de aluminiu, care se comportă mult mai bine decât cele tradiționale din lemn.

Conform declarațiilor producătorului, masa este fabricată din oțel cu un minim de conexiuni cu șuruburi, ceea ce îi asigură stabilitatea și durabilitatea, iar posibilitatea de extindere modulară contribuie excelent la munca ergonomică și la adaptarea acesteia la multiple nevoi.

Ceea ce este deosebit de remarcat este fiabilitatea, contactul excelent și grija față de clienți, precum și deschiderea spre noi soluții care să îndeplinească nevoile individuale ale clienților.

Prin urmare, vă recomandăm să alegeți produsele RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Łukasz Gorbacz
Serviciul de livrări din depozit

Decathlon Sp. z o.o. are plăcerea de a recomanda firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), cu sediul în: Łódź (91-341), Brukowa 24/25.

Colaborarea a început la 01.08.2017 și continuă neîntrerupt, fiind foarte eficientă.

În cadrul contractului încheiat, firma va realiza:

– proiectarea, vânzarea și instalarea de mese de ambalare.

Compania pune întotdeauna calitatea produselor sale pe primul loc. Se evidențiază grija acordată pentru menținerea celor mai înalte standarde de execuție a produselor.

Achizițiile efectuate aici se consideră întotdeauna ca un succes, deoarece întreprinderea se îngrijește de funcționalitatea sortimentului. Pentru cei care caută produse care prezintă soluții personalizate, vânzătorul   recomandat este o alegere bună.

Compania inspiră încredere fără nici cea mai mică îndoială. Confortul care rezultă din sentimentul generat de firmă privnd securitatea are un impact remarcabil asupra calității generale a cooperării.

Comunicarea cu clientul este la un nivel excepțional de ridicat. Nu se poate să nu observăm accentul pus pe stabilirea rapidă și eficientă a contactului.

Grzegorz Cichoń
Lider în logistica comerțului electronic

Answear.com S.A. are plăcerea de a publica referințe pozitive ca evaluare a cooperării generale cu RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

La începutul anului 2020 am început primele discuții cu privire la produsele de echipamente pentru depozite sub formă de mese de ambalare. Chiar și atunci, am fost foarte convinși de înalta competență a reprezentanților companiei. Fiecare dintre nevoile sau ideile noastre a fost rapid reflectată într-o propunere concretă de implementare. Ca urmare, am reușit să ajungem rapid la un stadiu în care designul s-a potrivit perfect cu așteptările noastre. În final, întregul serviciu de expediere lucrează pe mesele RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) și, după un an și jumătate de utilizare intensivă, nu avem nicio rezervă în ceea ce privește funcționalitatea sau calitatea lor. Mesele nu au necesitat nicio intervenție, reparație sau reclamație.

Suntem încântați că am găsit un partener atât de fiabil. Lucrăm deja împreună la alte proiecte și suntem convinși că aceasta nu va fi pentru ultima oară.

Recomandăm cu fermitate cooperarea.

Marcin Góralczyk
Manager operațiuni

La Rebel, unul dintre cele mai mari și mai vechi magazine de hobby din Polonia, gestionăm sute de comenzi și zeci de livrări în fiecare zi, confruntându-ne cu numeroase provocări logistice. De-a lungul anilor, am obișnuit clienții noștri cu un nivel ridicat de servicii, cu o ambalare solidă a produselor și cu realizarea rapidă a comenzilor.

Creșterea rapidă a companiei ne-a obligat să introducem noi soluții – pentru a ne menține reputația, a trebuit să ne menținem capacitatea de depozitare la un nivel ridicat, în timp ce numărul de comenzi este în continuă creștere. Căutând produse care să facă ambalarea mai ușoară și mai rapidă, ne-am decis să ne colaborăm cu RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), care oferea produse ergonomice de cea mai înaltă calitate.

Reprezentanții RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) ne-au oferit răspunsuri complete la întrebările noastre și ne-au sfătuit cu privire la achiziționarea celor mai potrivite mese de ambalare pentru mediul nostru, care funcționează perfect. Angajamentul și profesionalismul lor în fiecare etapă a comenzii, precum și cunoștințele lor vaste în materie de soluții specializate, demonstrează experiența dobândită de RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) în îmbunătățirea proceselor de depozitare.

Am recomanda în mod hotărât colaborarea – sunt un partener excelent.

Societatea CSG S.A., proprietarul unor mărci precum Green Cell și Świat Baterii, are plăcerea de a confirma colaborarea pe deplin satisfăcătoare cu RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), care se desfășoară din 2019. Odată cu dezvoltarea vânzărilor noastre, creștem în mod regulat stocul de echipamente din oferta acestei companii. Apreciem extrem de mult calitatea produselor și caracteristicile lor funcționale. Am adaptat mesele de ambalare exact la procesele noastre, ceea ce a îmbunătățit cu adevărat viteza, dar și calitatea și, ceea ce este important pentru noi, confortul muncii noastre. După mai mult de trei ani de utilizare, nu au apărut aspecte negative, deteriorări sau reclamații, ceea ce este rar pentru astfel de produse utilizate intensiv. Suntem foarte impresionați.

Serviciul de asistență pentru clienți merită, de asemenea, un cuvânt de laudă separat. Suntem întotdeauna întâmpinați cu o abordare prietenoasă și competentă. Primim răspunsuri rapide și substanțiale la îndoielile noastre precum și sugestii de îmbunătățire. Se poate observa multă experiență și devotament și nu numai dorința de a încheia rapid o afacere. Toate acestea contribuie la faptul că lucrăm împreună de mai bine de trei ani.

Putem recomanda cu siguranță RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) ca partener în domeniul echipamentelor de depozitare.

Soluțiile de ambalare și de colectare a comenzilor de la RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) au răspuns pe deplin așteptărilor noastre. În conformitate cu asigurările producătorului, am primit produse de o calitate și funcționalitate excelente, care au îmbunătățit considerabil procesele din depozitul nostru.

Apreciem ergonomia și designul bine gândit al meselor de ambalare livrate, precum și consultanța profesională privind configurarea acestora. Stațiile de ambalare create în colaborare cu RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) ne permit să lucrăm mai rapid și mai eficient decât înainte de implementarea lor.

Suntem extrem de mulțumiți de desfășurarea întregii cooperări și de efectele acesteia sub forma produselor primite, motiv pentru care putem oferi referințele noastre fără cea mai mică rezervă.

Krzysztof Sawicki
Director General

În numele SIGVARIS S.A., sunt foarte încântat să confirm profesionalismul deplin și produsele excelente ale RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Datorită creșterii noastre continue și a numărului tot mai mare de comenzi, am început să căutăm un partener capabil să ne ofere soluții personalizate care să îmbunătățească viteza, calitatea sau confortul ambalării. Așa am dat peste RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), cărora suntem bucuroși să le oferim referințe și putem recomanda pe deplin cooperarea.

Consultanții RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) ne-au ajutat să selectăm modelele și echipamentele potrivite și ne-au oferit consultanță cu privire la instalare și configurare. Ca urmare, am creat poziții care ne-au permis să ne reorganizăm zona de ambalare în ceea ce privește beneficiile așteptate menționate mai sus. Întregul proces a decurs fără probleme, datorită nivelului ridicat de competență al celor care au lucrat cu noi.

În opinia noastră, soluțiile standard pe care le oferă RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), care sunt disponibile într-o gamă fixă, diverse module cu un timp de execuție rapid, rămân, de asemenea, demne de remarcat. Un instrument convenabil pentru clienții care au nevoie de soluții rapide și convenabile.

Rezultatul final este cu adevărat satisfăcător și corespunde atât asigurărilor producătorului, cât și așteptărilor noastre. Având în vedere cele de mai sus, vă recomandăm să alegeți produsele RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Lucyna Miczuga
Director adjunct de producție

La 3shape, una dintre valorile noastre este inovația. Inovația este înscrisă în ADN-ul nostru, de aceea folosim și creăm cele mai noi tehnologii, stimulându-ne pe noi înșine să facem totul mai inteligent. Experimentăm cu curiozități și facem lucruri care nu pot fi făcute.

Mesele de ambalare RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) au simplificat semnificativ procesul de pregătire a comenzilor pentru expediere.
Completitudinea acestora și gama largă de accesorii disponibile au optimizat în mod considerabil zona noastră de ambalare, iar procesul de ambalare în sine este mai eficient, datorită ambalajelor localizate la îndemâna operatorului.
Manopera meselor este, de asemenea, solidă și suntem foarte mulțumiți de ele.

Toate comenzile plasate până acum la RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) ne-au îndeplinit așteptările 100%.
Un plus suplimentar este contactul foarte bun cu consultanții și profesionalismul acestora atunci când ne-au explicat orice îndoială. Calitatea nu numai a produsului, ci și a cooperării este la cel mai înalt nivel.

Pot recomanda din toată inima cooperarea cu firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Magdalena Cieślak
Shipping & External Logistics Manager

În numele KLS, proprietarul mărcii ZOONA, doresc să-mi exprim satisfacția față de colaborarea de până acum cu RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), care a început în anul 2018 cu achiziționarea unei mese profesionale de ambalare a coletelor. După aproape 3 ani de utilizare, suntem foarte recunoscători pentru că produsele atunci achiziționate ne-au servit fără cusur până în prezent și nu există niciun indiciu că acest lucru  va suferi o schimbare.

Calitatea serviciului pentru clienți și elasticitatea companiei merită, de asemenea, o mențiune separată. Ne bucurăm că am găsit un partener de încredere. Întotdeauna suntem serviți cu profesionalism și într-o atmosferă plăcută.

Având în vedere toate experiențele pozitive, vă recomandăm colaborarea cu firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Alegerea meselor de ambalare marca RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) s-a dovedit a fi o decizie excelentă. Datorită competenței consultanților, am selectat un kit adecvat care ne satisface pe deplin nevoile. Toate acestea s-au tradus într-un confort crescut al muncii și, în consecință, în accelerarea acesteia – o persoană care lucrează la stand poate în același timp împacheta mai multe colete decât fără folosirea mesei.

Construcția din oțel sudat cu un minim de îmbinări cu șuruburi asigură o stabilitate și o fiabilitate deosebită. De asemenea, blatul din aluminiu se comportă bine și, cel mai important, nu se uzează ca în cazul unui blat din lemn. Suntem convinși că, pe măsură ce compania se va dezvolta, ne vom întoarce pentru alte stații de ambalare RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). Produsul în sine, precum și serviciile profesionale și de încredere vorbesc de la sine.

Hubert Sadowski
Manager de depozit

Suntem un producător de produse cosmetice unice pentru ochi și buze. Ne îmbunătățim constant oferta și ne optimizăm procesele logistice, motiv pentru care am decis să achiziționăm un nou echipament pentru depozit.

Atenția noastră a fost atrasă de oferta firmei RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). Mai presus de toate, a fost important pentru noi ca mesele de ambalare să poată fi configurate conform propriilor noastre nevoi, iar aici sunt cu adevărat imense. De la alegerea mărimii până la selectarea accesoriilor corespunzătoare adaptate la modul nostru de ambalare. Nu am găsit o altă ofertă atât de extinsă și specializată.

Până în prezent, am achiziționat deja câteva exemplare atât de mese propriu-zise, cât și de cărucioarele de depozit. Așa cum a promis producătorul, toate sunt cu adevărat robuste și, în plus, au contribuit fără îndoială la eficientizarea muncii în depozit și implicit la creșterea productivității fără eforturi sporite din partea personalului.

Ne bucurăm foarte mult de faptul că cooperarea dintre companiile noastre este armonioasă și fructuoasă.

Piotr Błaszczyk
Director General

Este o mare plăcere să lucrezi cu asemenea specialiști și de aceea recomandăm cu căldură atât firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), cât și produsele sale.

Am comandat mese pentru ambalarea rapidă a coletelor dotate, printre altele, cu un blat din aluminiu, pe care l-am dorit pentru durabilitatea sa. Scopul nostru a fost, mai presus de toate, să optimizăm spațiul de lucru și să eficientizăm procesul de ambalare, așa că dotările suplimentare montate pe masa în sine au fost și sunt esențiale pentru noi! Nu știu dacă există soluții calitativ mai bune pe piața poloneză.

Declarăm cu plăcere că mesele de împachetat își îndeplinesc în continuare ambele sarcini perfect la 2 ani de la achiziție și este clar că ne vor fi de folos pentru mult timp de acum încolo. Designul modular permite adăugarea de funcționalități, iar calitatea execuției diferitelor componente se situează la cel mai înalt nivel. Calitatea serviciilor și punctualitatea merită o mențiune aparte.

În viitor, sperăm că această companie ne va ajuta și cu soluții pentru dozarea spumelor de tip Skropak și că ne va ajuta să oferim un loc pentru montarea camerelor de filmat la fiecare stand.

Suntem încrezători că, odată cu dezvoltarea companiei, al cărei pilon principal este realizarea de livrări în e-commerce, vom crește numărul de comenzi pentru produsele sale.

Cooperarea cu RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) în domeniul dotării depozitului cu echipamente care facilitează procesele de ambalare a coletelor s-a dovedit a fi o decizie foarte bună pentru noi. Folosind cunoștințele consultanților, am elaborat cele mai adecvate soluții pentru nevoile noastre, care, foarte important, s-au dovedit a fi în realitate.

În consecință, frma ARRIBA S.C. furnizează referințe pozitive pe deplin meritate. Produsele acestei companii nu ridică nici cea mai mică îndoială în ceea ce privește calitatea lor, atât în ceea ce privește manopera, cât și aspectele legate de utilitate, și asta după un an de utilizare intensivă. Ne bucurăm cu atât mai mult cu cât este vorba de o companie națională cu producție proprie.

Mesele marca RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) cu care am echipat depozitul nostru și-au îndeplinit pe deplin scopul. Așa cum a promis producătorul, acestea trebuiau să facă munca mai rapidă și mai ușoară, iar acest lucru este într-adevăr realizat. Întregul proces de ambalare este mult mai eficient, ceea ce economisește foarte mult timp și se traduce direct în reducerea costurilor. Ceea ce merită lăudat este, de asemenea, contactul excelent și competența angajaților. În cazul în care există îndoieli, aceștia dau dovadă de profesionalism și sunt capabili să ofere consultanță privind soluții personalizate adecvate.

Fără niciun fel de ezitare, recomandăm această companie și suntem siguri că ne vom întoarce pentru mai multe produse pe măsură ce activitatea noastră se va dezvolta.

Dawid Kołodziejski
CEO

MULTI-CARD S.C. înaintează referințe binemeritate  pentru RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Pe baza cooperării noastre îndelungate, o putem recomanda cu siguranță altor companii. Apreciem în mod deosebit contactul foarte bun, profesionalismul, punctualitatea și fiabilitatea pe care le întâlnim întotdeauna atunci când realizăm proiectele noastre.

Produsele pe care le-am comandat au lăsat o impresie nu mai puțin pozitivă. Se pot observa numeroșii ani de experiență, datorită cărora acestea se caracterizează prin soluții unice și fiabilitate.

Pe măsura dezvoltării firmei noastre, cu siguranță vom continua să folosim ofertele RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Marcin Majewski

Coborarea cu firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) Ceea ce iese în evidență mai presus de toate este fiabilitatea, punctualitatea și calitatea produselor. Mesele de la această companie sunt masive, foarte bine făcute și bine gândite, atât de durabile și, cel mai important, practice. Acestea au cu siguranță un impact pozitiv atât asupra vitezei de ambalare, cât și asupra confortului pur și simplu al persoanelor care lucrează acolo.

Faptul că sunt modulare este, de asemenea, important pentru noi. Datorită selecției largi de accesorii, le putem adapta la standardele și metodele noastre actuale de ambalare. Recomandăm atât cooperarea în sine, cât și mesele produse de RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Rafał Krępa
Director

Vă recomandăm să alegeți produsele marca RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). După ce am folosit mesele de ambalare timp de mai bine de un an, nu avem rezerve nici în ceea ce privește designul, nici în ceea ce privește valorile utilitare. Mesele funcționează foarte bine și au avut un impact pozitiv asupra întregului proces de ambalare din compania noastră; sunt bine gândite și rafinate.

De asemenea, nu avem observații în ceea ce privește fiabilitatea companiei. Aceasta se caracterizează printr-un contact eficient și punctualitate. Suntem încrezători că, pe măsura dezvoltării companiei, vom reveni cu alte comenzi.

Tomasz Pałasz
Director General

Datorită tipului de activitate pe care îl desfășurăm, stațiile profesionalede ambalare a coletelor sunt esențiale pentru noi. În timp ce căutam cea mai bună soluție de pe piață, am dat peste compania RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) și am decis să folosim această ofertă. Suntem foarte mulțumiți de mesele pe care le-am cumpărat, ele ne satisfac pe deplin nevoile. Manopera lor solidă și designul foarte bun le fac să mărească în mod semnificativ eficiența și confortul de ambalare.

Ceea ce este de asemenea important în cooperare este fiabilitatea, contactul excelent și grija față de clienți. Datorită tuturor acestor aspecte, avem plăcerea de a atribui companiei RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) o binemeritată referință pozitivă.

Janusz Gierałtowski
Vicepreședinte

Ne face plăcere să recomandăm atât produsele, cât și colaborarea cu firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). În practică, am constatat că este un partener de încredere, fiabil și conștiincios, iar produsele pe care le fabrică sunt de cea mai bună calitate. Construcția bine proiectată din punctul de vedere al utilității au ca efect faptul că ambalarea este ușoară, plăcută și rapidă, adiecă exact cum s- a promis.

Datorită tuturor acestor aspecte, putem recomanda pe deplin cooperarea și, prin urmare, vă încurajăm să profitați de oferta RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

În numele firmei BGS Poland Sp. z o. o., sunt foarte încântat să confirm profesionalismul deplin și produsele excelente ale companiei RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). Echiparea depozitului nostru cu mese de la acest producător este un pas excelent care a îmbunătățit întregul serviciu de ambalare. Munca persoanelor pe acest post a devenit mai simplă și mai plăcută. Am simțit o creștere semnificativă a eficienței și calității ambalajelor. Putem spune cu siguranță că este o companie recomandabilă, care se preocupă de calitatea produselor sale și de serviciile pentru client.

În ceea ce ne privește, suntem siguri că, pe măsură ce compania se va dezvolta și serviciul de ambalare se va extinde, ne vom adresa din nou firmei RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) pentru alte produse din oferta lor.

Patryk Radomski
Vicepreședintele Consiliului de administrație

Ne-am adresat companiei RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) cu nevoia unei mese personalizate pentru ambalarea pachetelor. Ne doream o înălțime pe verticală a peretelui mult mai mare și posibilitatea de agățare cel mai sus a foliei cu bule.

Încă de la primul nostru contact, am fost întâmpinați cu o mare competență și dorință de cooperare, în ciuda naturii individuale a proiectului, care era diferită de mesele de ambalare standard.

Întregul proces a decurs foarte bine. Fiecare problemă întâmpinată ne-a fost explicată în mod complet și precis. După finalizarea proiectului, am trecut la faza de realizare, în legătură cu care, de asemenea, nu avem nicio rezervă.

Ceea ce ne-a surprins foarte pozitiv a fost calitatea produselor. Foarte solide, realizate cu atenție la detalii și modele extrem de bine gândite, care se comportă perfect în condiții de lucru. Toate asumpțiile noastre au fost îndeplinite și suntem încrezători că ne vom întoarce în curând pentru alte echipamente din oferta companiei RedSteel (marca noastră înainte de rebranding).

Łukasz Mędrek

Suntem foarte mulțumiți de achiziția noastră de mese de ambalare a pachetelor de la firma RedSteel (marca noastră înainte de rebranding). Datorită calității manoperei și durabilității, nu am observat niciun semn îngrijorător de uzură, în ciuda utilizării lor constante și zilnice.

De asemenea, blaturile din aluminiu utilizate se dovedesc a fi excelente. Deși pot apărea zgârieturi pe ele în timpul utilizării, acestea sunt complet sigure atât pentru ambalaje, cât și pentru utilizator. Acest lucru este foarte important, deoarece din mesele folosite anterior, care aveau blaturi din plăci, începeau să iasă așchii periculoase după un timp și aceste blaturi trebuiau înlocuite.

Deși soluțiile RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) nu sunt printre cele mai ieftine, ele merită cu siguranță prețul, motiv pentru care recomandăm din toată inima cooperarea.

Grzegorz Talarek
Manager de depozit

Masa de ambalare RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) este o necesitate absolută pentru oricine este implicat în ambalare și expediere! Sunt încântat de acest produs și aș dori să vă fac cunoscute laudele mele.

În primul rând, calitatea construcției acestei mese este uimitoare. RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) a avut cu siguranță grijă de soliditatea și durabilitatea produsului. Blatul mesei este extrem de rezistent, ceea ce înseamnă că puteți lucra liber pe ea chiar și timp de multe ore pe zi fără să vă faceți griji cu privire la starea acesteia.

Un alt lucru care a impresionat a fost funcționalitatea mesei. Dimensiunile sale îi permit să împacheteze confortabil pachete de diferite dimensiuni, ceea ce este extrem de practic pentru cei care administrează magazine online sau care se ocupă cu expedieri pe scară largă. În plus, masa este reglabilă pe înălțime ceea ce permite un lucru și mai confortabil.

RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) a înțeles, de asemenea, nevoile oamenilor care lucrează în condiții diferite, motiv pentru care masa este însoțită de o construcție stabilă care asigură o utilizare în  siguranță. Nu trebuie să vă faceți griji că este posibilă răsturnarea mesei în timpul lucrului.

În plus, estetica mesei merită, de asemenea, laude. Construcția din oțel negru îi conferă un aspect modern și profesional, ceea ce o face să se integreze perfect în orice mediu de lucru.

În concluzie, masa de împachetat RedSteel (marca noastră înainte de rebranding) este un produs care îndeplinește toate așteptările. Soliditatea, funcționalitatea, siguranța și estetica sa sunt la cel mai înalt nivel. O recomand tuturor celor care au nevoie de un instrument eficient pentru ambalarea și pregătirea coletelor. Este într-adevăr o investiție care se justifică!

Grzegorz Stępniak

Miss Lemonade este o companie specializată în vânzarea prin corespondență de îmbrăcăminte pentru copii. Prin urmare, în depozitul nostru nu poate lipsi un echipament specializat care să ne ajute să realizăm comenzile. Așa am ajuns la RedSteel (marca noastră înainte de rebranding), o companie care oferă mese pentru ambalarea coletelor.

De la bun început, cooperarea a decurs foarte bine. Datorită competenței consultanților, am selectat setul potrivit pentru nevoile noastre. Contactul a fost întotdeauna imediat și exhaustiv. Întregul proces de comandă a decurs fără probleme și în mod satisfăcător.

Masa primită îndeplinește toate obiectivele. Construcția sa este solidă și foarte rafinată. Tot ceea ce este necesar este întotdeauna la îndemână, ușor accesibil pentru persoana care împachetează și comod de utilizat. Acest lucru, desigur, accelerează întregul proces, astfel încât ambalatorul poate ambala mai multe colete decât dacă nu ar fi folosit masa. De asemenea, confortul muncii și calitatea coletelor ambalate au crescut fără îndoială.

Neavând niciun fel de rezerve în ceea ce privește serviciul sau produsul în sine, putem recomanda din toată inima alegerea acestei companii.