Mese modulare effepack

Categorii

Sortează după

- lei

Căutare

Bestseller

Mese modulare

Masa de ambalare modulară effepack este produsul nostru inovator care nu poate lipsi din depozitul dumneavoastră. Datorită acesteia, veți crește productivitatea angajaților dumneavoastră, veți accelera procesul de ambalare și veți economisi materiale de ambalare.

Puteți adapta masa de ambalare exact la nevoile dumneavoastră. Configurarea acestuia se aseamănă cu configurarea unei mașini în salonul auto. Mai întâi se alege versiunea de bază (în cazul nostru, lungimea mesei) iar apoi accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă face munca mai ușoară și mai rapidă. Vă punem la dispoziție un configurator avansat care simplifică întregul proces. Bineînțeles, consultanții noștri vă pot ajuta să alegeți cea mai bună soluție.

Nu uitați să verificați Referințele care confirmă cea mai bună calitate disponibilă.

De ce sunt atât de importante mesele de ambalare?

Mesele de împachetat colete sunt un element indispensabil pentru orice depozit care face livrări către clienții săi. În calitate de specialiști în procesele de ambalare a coletelor, vă punem la dispoziție o gamă largă de produse, astfel încât să puteți adapta perfect stația dv. de ambalare la nevoile proprii, la metoda de ambalare, la tipul de produse care urmează să fie ambalate sau la spațiul de depozitare disponibil. O masă de ambalat bine aleasă este o garanție a creșterii vitezei, ușurinței și calității ambalării. Aceasta influențează, de asemenea, consumul de materiale și însăși estetica livrărilor, adică experiența utilizatorului, care devine din ce în ce mai importantă în comerțul electronic.

Masă de ambalare modulară – ce înseamnă asta?

Ce este atât de special la masa noastră modulară de ambalare – să începem cu modularitatea. În funcție de ceea ce împachetați, de modul în care împachetați și de ce anume infrastructură din depozit folosiți, va fi necesar să adaptați stația în mod corespunzător. Persoana care împachetează trebuie să aibă la îndemână tot ceea ce este necesar pentru acest proces, ușor accesibil și gata de utilizare în orice moment. Cu cât trebuie să facă mai puține mișcări, cu atât mai rapid și mai eficient poate împacheta coletul, iar acest lucru va avea un impact și asupra ergonomiei și confortului muncii. După cum vedeți, o masă de împachetat colete bună și profesională nu este doar un mobilier tipic de depozit. De obicei, în această etapă logistică se pierde cel mai mult timp, dar este și cea în care se poate obține cel mai mult cu ajutorul unor instrumente adecvate. În oferta noastră effepack veți găsi zeci de soluții gata pregătite cu care vă puteți echipa o masă de ambalare ideală. De la tot felul de rafturi pentru accesorii de ambalare, rafturi pentru imprimante (Zebra, Dymo, A4), suporturi pentru monitoare, tastatură, mouse, până la soluții dedicate pentru stretching, utilizarea foliei cu bule și a hârtiei cu bule sau tot felul de suporturi pentru tăvițe, ambalaje din folie. Fiecare componentă a fost proiectată pentru a introduce ergonomie maximă și ușurință în ambalare. Cu ajutorul acestora, veți proiecta masa de ambalare perfectă în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. De asemenea, punem la dispoziție o serie de dimensiuni de mese care să se potrivească în spațiul de depozitare disponibil.

Aluminiu pe partea superioară a blaturilor meselor de ambalare?

Cu toate acestea, modularitatea meselor de ambalat effepack nu este ultimul aspect al unicității acestora. Suntem singura companie pe piață care folosește aluminiul ca material pentru blaturi sau rafturi. Materialul este ideal pentru acest tip de aplicare. Chiar și în cazul unei utilizări intensive, tăierea direct pe blatul mesei cu cuțitul nu va implica niciodată înlocuirea acestuia. Aluminiul este un material relativ moale. Lama cuțitului se înfige ușor în el, „împingându-l” în lateral. Apar zgârieturi superficiale care nu sunt periculoase nici pentru operator, nici pentru obiectele ambalate. Este o soluție cu adevărat inovatoare! De ce suntem singurii care folosim aluminiul pentru blaturile meselor de împachetat colete? Aluminiul este, în primul rând, un material foarte scump, dar și destul de dificil de prelucrat. De exemplu, pentru ca marginile blatului să fie securizate, este necesară munca manuală a unei persoane specializate – acest lucru nu poate fi făcut de o mașină.

Sumar

Indiferent de denumirea mesei de ambalare, a pachetelor, stație de ambalare, masă de competare sau masă de depozitare, aceasta este un produs indispensabil dacă vă interesează viteza, ușurința și calitatea ambalării și dacă vă preocupați de angajații dumneavoastră, de ergonomia și confortul lor de muncă. În calitate de producător effepack, vă stăm la dispoziție și vom fi bucuroși să vă ajutăm în alegerea celor mai bune soluții pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră – nu ezitați să ne contactați.